OurLive

Plážová móda na léto 2019

V tomto článku chce chci zaměřit nejen na aktuální trandy v plážové módě ale také na ověřené čase nestárnoucí varianty.

Budu psát nejen o plavkách ale také o plážových přehozech, doplňcích, taškách a o všem co se vám bude hodit na pláži.

Plavky

Jak by mohla být plážová móda pokud bychom nezačali plavkami.

Retro plavky

Chtěla bych začít plavky ve stylu retro to jsou takové plavky které mají kalhotky s vyšším pasem. Tento trend už je s námi třetím rokem a stále ještě je trendem. Jen jeden moment i přes krásu retro stylu kalhotky s vyšším pasem budou dělat nesprávný akcent na břicho a proto pokud máte ke své postavě především v tomto místě výhrady doporučuji se vyvarovat plavkám ve stylu retro.

  1. H&M vrch zde spodek zde
  2. H&M vrch zde spodek zde
  3. H&M vrch zde spodek zde
  4. H&M vrch zdel spodek zde

Pokud chcete a nejste si jistí nekupujte cely komplet ale vyberte ke svým plavkami jen spodní díl a vyzkoušejte jak se vám to bude líbit.

Plavky ve stylu osmdesátých let

Takové plavky charakterizují vysoký střih pro nohy. I když myslím že tento trend nebude příliš často viděn na plážích a to je tu s námi druhým rokem. Výhodou tohoto střihu je fakt že opticky prodlužuje nohy, Ale má i nevýhody pokud mate široké boky tak to není trend pro vás protože zdůrazní právě šířku vašich boků. Na druhou stranu i když mate široké boky ale hezkou linii tak takový styl plavek zdůrazní vaší ženskou postavu. Kalhotky se opět počítají mezi kalhotky s vysokým pasem.

  1. ASOS vrch zde spodek zde
  2. ASOS vrch zde spodek zde
  3. ASOS vrch zde spodek zde
  4. ASOS vrch zde spodek zde

Šperky nebo bižuterie

Na pláž se nejvíce hodí šperky spojené s mořem a letním odpočinkem a to jsou samozřejmě mušle, perly a korály. To jsou právě tři elementy které se ideálně hodí do plážové mody.

Mušle je asi nejvíc kříčící trend této sezony. Pokaždé když zajdu na instagram tak uvidím na blogerech na reklamách šperky nebo bižuterií právě s mušlemi.

  1. Náušnice MANGO
  2. Náhrdelník MANGO
  3. Náhrdelník MANGO
  4. Náramek MANGO
  5. Náušnice MANGO

Tašky kabelky

Letos jsou v trendu plastové průhlední tašky PVC bags. A pokud se bavíme o pláži tak PVC bags je asi nejvíc na místě, protože jestli vy namočíte PVC bag tak jí nic nebude i slanou vodu z ní můžete prostě opláchnout.

Ale ani ty ze slámy nebo její imitace z loňského roku ještě nevyšli z mody.

  1. MANGO Kabelka shopper z juty
  2. H&M Slaměná taška
  3. H&M Průhledná taška shopper
  4. H&M Taška shopper z papírové slámy

Přehozy a kimono

Není nic jednoduššího než v místo přehozu koupit bílou košili z přírodního materiálu trochu prodlouženou.

Nejvíc stylové je samozřejmě kimono. Kvalitní ideálně hedvábné kimono doporučuji vypadá nejen stylové ale je i velice příjemné.

  1. MANGO Šátek s tropickým potiskem
  2. MANGO Zavinovací pareo s volány
  3. H&M Kaftan s knoflíky
  4. MANGO Pruhovaná košile s vázačkou
  5. RESERVED Vzorované kimono

Klobouky

Už si snad nedokážu představit pláž bez slaměného klobouku. Chrání vám nejen obličej od sluníčka ale také vlasy. Prošla jsem obrovské množství klobouků a v mass marketu jsem nenašla nic co bych vám doporučila s klidným srdce. A v luxusním nebo middele segmentu jsou slaměné klobouky drahé jak křídlo od boingu. Tak jsem se rozhodla nenavrhovat pro vás výrobky různých značek. Pokud máte tu možnost vyberte si klobou přímo na té dovolené bude asi hezčí a když chvíli pohledáte tak i cenově dostupný.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru