OurLive

Numerologie pro rok 2022

Normálně bych takový článek nepsala, protože s numerologií pracuji spíš jako s koníčkem a někdy výjimečně doplňuji konzultace. Ale doba je náročná i pro ty kteří nemají blízké ve válečné zóně.

Tento týden jsem mluvila s kamarádkou probírali jsme rok 2022 a to, jak se na lidech odrazí protože 6 cyklus většinou nese s sebou strach. (2+0+2+2=6) Což mě přivedlo na myšlenku napsat článek a souhrn toho.

Z pohledu numerologie je 6 provezená se otevřením očí a ztrátou iluzí. Navíc rok 2022 přisel s heslem člověk člověku vlk. Což také není moc pozitivní.

Nejhorší cykly jsou 6 a 9.

Pomůžu vám spočítat, jak se v tomto roce bude dařit každému z nás.

Napište si datum narození na papír a sečtěte všechny čísla:

Například: 18.7.1991 (1+8+7+1+9+9+1=36 3+6=9)

To je vaše číslo, a i náš život prochází cykly a abychom spočítali cyklus pro tento rok tak musíme k našemu číslu přičíst číslo tohoto roku.

Vrátím se k příkladu vyšlo číslo 9+6=15 1+5=6 (Cyklus pro tento rok je 6).

Tento cyklus ovšem začne až od data narození, takže podle příkladu cyklus s číslem 6 začne až 18.7.2022 do té doby je cyklus 5.

Moc doufám, že se mi to podařilo spon trochu vysvětlit, jestli si nebudeš vědět rady můžeš psát do komentáře ráda všem odpovím. Případně spočítám.

Nejsnadnější bude tento rok pro čísla 1 a 7

1 je nejsilnější čilo proto se složitostmi si poradí nejlépe. A 7 má dá se říct víc štěstí a optimistický pohled proto i pro sedmičku projde tento rok celek bez problému.

Čísla 4, 5 a 8 jsou neutrální

Tenhle rok by měl projít bez závažných změn, ale bylo by dobré soustředit se na základní 3 principy, a to je zdraví, vztahy a finance.

Čísla 2, 6 a 9 rok bude treš

Tyhle čísla jsou silně ovlivnění i tak negativním rokem, takže pokud tobě vychází jedno z těchto čísle je dobré moc se do ničeho nehrnou. Snažit se nehádat a nepřijímat rychle zásadní rozhodnutí.

Ale chtěla bych tě uklidnit moje většina roku taky projde v šestém cyklu tak je třeba jen opatrně nakládat se svými rozhodnutími.

A zbývající číslo 3

Troja v tomto rok bude snášet tak jako její nejbližší okolí.

A na závěr mysleme na to, že čilo 6 je také obnova a jak by se nám neobjevovali strachy z budoucnosti zaměřme se na sebe šetřeme energii tam kde ji nemáme a investujme jen tam kde je třeba.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru