OurLive

Těstoviny s tuňákem a kukuřicí

Doba přípravy:

10 minut

Potřebujeme:

  • 1 polévková lžíce olivový olej
  • 1 polévková lžíce nasekaný česnek
  • 2 lžíce nasekané bílé cibule
  • 1 plechovka plátky tuňáka ve vlastní šťávě
  • 1 šálek konzervované kukuřice
  • 1/2 šálku smetany
  • Sůl, pepř
  • 2 1/2 šálků vařených těstovin fusilli lespí použít expres
  • Parmazán – strouhaný nemusí být
  • Nasekaná petržel – na ozdobu

Způsob přípravy:

  1. Rozehříjte olivový olej v pánvi na mírném ohni. Česnek, cibuli a tuňáka restujte 2–3 minuty.
  2. Přidejte kukuřici a smetanu; dobře promíchejte a vařte 1-2 minuty. Ochutnejte solí a pepřem.
  3. Nalijte omáčku na vařené těstoviny těsně před podáváním. Posytpte parmazánem a ozdobte petrželkou.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru