Když ve svém jídelníčku začneš snižovat sacharidy vzniká celkem solidní zádrhel a co přílohy. Moje oblíbená lowcarb příloha k masu je právě květák s houbami. Vždy se snažím vybírat ty nejméně pracné lowcarb dietní přílohy, protože si nemyslím, že by žena nemusí trávit v kuchyni polovinu svého času. Navíc květákové pyré s houbami a pórkem nemusí být jen příloha, ale hodí se i jako plnohodnotné jídlo.
Potřebujeme
Postup
Toto pyré je nejen zdravé ale i výborně chutná. Pro hezčí vizuální prožitek může svrchu ozdobit kadeřavou petrželkou. A ještě nakonec typ ode mě. Vždy mixuji jen takovou část, která se sní a zbytek upečené zeleniny a hup nechám v lednici a na druhý den si stejným způsobem jen víc naředím vývarem udělám krémovou polévku.
Napsat komentář