Doba přípravy:
10 minut
Potřebujeme:
- 1 polévková lžíce olivový olej
- 1 polévková lžíce nasekaný česnek
- 2 lžíce nasekané bílé cibule
- 1 plechovka plátky tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 šálek konzervované kukuřice
- 1/2 šálku smetany
- Sůl, pepř
- 2 1/2 šálků vařených těstovin fusilli lespí použít expres
- Parmazán – strouhaný nemusí být
- Nasekaná petržel – na ozdobu
Způsob přípravy:
- Rozehříjte olivový olej v pánvi na mírném ohni. Česnek, cibuli a tuňáka restujte 2–3 minuty.
- Přidejte kukuřici a smetanu; dobře promíchejte a vařte 1-2 minuty. Ochutnejte solí a pepřem.
- Nalijte omáčku na vařené těstoviny těsně před podáváním. Posytpte parmazánem a ozdobte petrželkou.