OurLive

Trendy kabelky sezona podzim-zima 2019/2020

Pokračujeme v tématu trendy a dneska je moje oblíbená část a to trendy na kabelky na podzim zima 2019/2020. Obecně ke kabelkám mám vztah i když si nemyslím že jich mám moc pořád mi v kolekci chybí i nějaké základní kousky.

Pokud nevíte jaké ze základních kabelek vybrat přečtěte si i 7 kabelek ktere nikdy nevyjdou mody.

Videa a články o trendech sou relativně populární. Někteří hledají trendy aby je nosit a jiní aby se jim vyhnou. Do které skupiny patříte vy? Obecně trendy podzim zima 2019/2020.

Kabelka Polštář – Psaníčko

Tento trend na kabelky v sozoně podzim zima 2019/2020 je asi jeden z největších je to trend číslo jedna. Nejznámější kabelka tohoto stylu kterou chce temeř každá Fashion blogerka je Bottega Veneta – The Pouch. Jedná se o IT kousek z kolekce kabelek.

  1. H&M – Kabelka přes rameno
  2. H&M – Taška shopper
  3. Asos – Bíla kabelka
  4. Zara – Kožená kabelka přes rameno s nabíráním

Kabelka prošívaná – polštář

Navazuje na předchozí trend ovšem je ještě o něco zajímavější a hlavně je to letos můj oblíbený trend už mam jednu kabelku tohoto stylu doma a už se rozhlížím po další. nejznámější kabelka tohoto stylu je Maison Margiela.

  1. DRIES VAN NOTEN – zlatá a šedá
  2. DRIES VAN NOTEN – zlatá a černá
  3. Asos – černá

Třásně, peří a kožešina

První trend který bych tady chtěla zmínit jsou třásně peří a kožešina. Přitom třásně nemusí byt z kůže nebo látky ale také z kovu nebo třpytek.

Take kožešinové kabelky byli velmi populární na molech i když myslím si že si pořídit takovou kabelku bude ji v budoucnu hodně složité stylizovat k běžnému nošení a možná dokonce i k večerním šatům tak to rozhodně zvažte. Ale pokud by jste přece jen chtěli vyzkoušet tento trend doporučila bych vám kabelku z ovčí kožešiny. Taková kabelka bude méně křiklavá a bude lepe zapadat do každodenního stylu.

Pro mě novinkou a velmi milým překvapením byl brand Paco Rabanne krerý už rozproudil instagram a každá Fashion blogerka s vetším množstvím sledujících má fotky s kabelkou tohoto brandu. Jedná se o velice zajímavý a originální doplněk.

Kabelky geometrického tvaru

Jedná se o kabelky s pevnou geometrickou formou někteří dizajnéři mají čtvercové kabelky jiní trojúhelníkové či obdélníkové. Do tohoto trendu se ovsem nepočítají klasické kabelky jako jsou pevného tvaru večerní nebo business kabelky obě sice mají pevný tvar ale nejedná se o geometrický obrazec.

  1. Mango – Geometrická mini kabelka
  2. H&M – Mramorované psaníčko
  3. & Other Stories

Krokodýl

Trendem kabelky na sezonu podzim zima 2019/2020 je kůže zpracovaná pod krokodýlí kůži. Tento trend už se na vrcholu své populárnosti drží ne první sezonu a zatím se ho nechystá opustit.

  1. CHYLAK
  2. STAUD
  3. Mango – Kabelka v dezénu krokodýlí kůže
  4. Mango – Kabelka kufříkového typu v dezénu krokodýlí kůže

Dvě kabelky

Zajímavý trend kabelky jsou dvě kabelky. byli představené v několika variantách některé jsou dvě relativně velké kabelky a nebo jedna kabelka a k ní připnutá malá miniatura.

Řetezy

Dalším trendem na kabelky podzim zima 2019/2020 který se také není nový a už nějakou dobu se drzí jsou řetězy a řetízky.

Makro kabelky

To je dobrá zpráva pro všechny kteří odchází brzy ráno z domu a vrací se večer. to je takový ten spravený typ kabelky do které dáte „polovinu svého bytu“. Kabelkám ve stylu makro se také říká shopper bag.

  1. AESTHER EKME – Kožená kabelka
  2. Mango – Kabelka shopper
  3. Mango – Kožená kabelka shopper
  4. Mango – Dvojbarevná kabelka shopper

Mini, Nano kabelky

Tady rozhodně patří nano kabelky i když nejsem jejich fanouškem spíš bych je tady rada jen zmínila.

Kabelky ve stylu 70-tých let

Nejznámější představitel takové kabelky je Celine . classic box. Je to základní kabelka nejedná se tak úplně o trend. Klasické obdélníkové kabelky pevného tvaru jsou velice populární a rozhodně patří ke klasice.

  1. Mango – Kabelka s hadí klopou
  2. Mango – Kožená kabelka se třmeny
  3. Mango – Kabelka kroko se třemeny
  4. Mango – Kabelka s dlouhým popruhem a klopou

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru